GENERAL SECURITY este o companie de elita in domeniul protectiei si securitatii electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mondial. Suntem mandri de experienta dobandita de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protectia obiectivelor industriale, guvernamentale si rezidentiale. Succesul nostru se bazeaza pe inovatie si ingeniozitate creand un avantaj cert atat in prezent cat si in viitor in fata oricarei alte firme concurente. Prin sediile sale deschise in Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara, Iasi si Bucuresti, firma noastra asigura distributia si implementarea de echipamente pe tot teritoriul. Cu un rulaj de peste 15 milioane Euro, General Security se numara printre firmele cele mai mari din tara in acest domeniu.

OBIECTIV

Obiectivul nostru principal este acela de a ne mentine in fruntea companiilor de securitate, implementind o strategie de durata bazata pe cele mai performante solutii tehnice. Depunem un efort continuu in a asigura necesitatile clientilor nostrii prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare. Suntem continuu in cautarea de solutii alternative mai sigure si mai performante avand un atribut comun - calitatea.

SOLUTIA COMPLETA

Pornim de la ideea ca eficienta unui sistem de securitate consta in faptul ca acesta trebuie sa asigure o protectie completa prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere si centralizarea datelor spre unul sau mai multe centre de monitorizare. Astfel in arhitectura acestuia se vor regasi echipamente video, antiefractie si control al accesului, formand un sistem unic integrat.

FLEXIBILITATEA

Cunoasterea problemelor clientilor nostrii ne ajuta sa ne perfectionam sistemele de securitate astfel incat fiecare dintre acestea este adaptat la cerintele impuse de nivelul de securitate.

O ALEGERE SIGURA

Echipa de specialisti si tehnicieni din cadrul companiei noastre ne-a ajutat sa transmitem mai departe increderea noastra in echipamentele pe care le-am promovat de-a lungul anilor. Cunoasterea in detaliu a acestora ne-a permis proiectarea de sisteme si solutii integrate optime indiferent de capacitatea si amploarea obiectivului propus.