Transport

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la General Security, este efectuata numai prin intermediul sistemului de curierat rapid.


Serviciul de curierat rapid Standard, ofera livrarea expeditiei intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii de la GS. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie. Greutatea maxima admisa per colet este de 40 kg, iar dimensiunile trebuie sa se incadreze in urmatoarele limite: Lungime 60 cm / Latime 50 cm / Inaltime 30 cm. Pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate livrarea se va executa din sediile curierului.
Pentru comenzile finalizate pina la ora 14 predarea coletului se va face curierului in acea zi, celelalte se vor preda in urmatoarea zi lucratoare.


In cazul in care Clientul finalizeaza o comanda in valoare mai mare de 500 lei, General Security ofera transportul gratuit pentru acea comanda, pe teritoriul României. Altfel, costul transportului prin curier este de 20 lei (inclusiv TVA) pentru fiecare comanda.