General Security despre expozitia de Inteligenta Artificiala Hikvision

General Security despre expozitia de Inteligenta Artificiala Hikvision

Partenerul nostru, Hikvision, cel mai important furnizor mondial de produse si solutii inovatoare de supraveghere video, face turul Europei pentru a prezenta noua experienta de inteligenta artificiala (AI), Intr-un camion, din februarie pana In iunie 2018.

Trei camioane separate calatoresc In diferite regiuni din Europa si viziteaza In total un numar de 71 de orase. Traseele lor vor duce camioanele prin Europa de Sud-Vest, Europa de Sud-Est si Europa de Nord-Vest.  

General Security a participat la acest eveniment atat la Bucuresti, In 13 martie, cat si la Cluj, In 25 aprilie.  In cadrul evenimentului am avut ocazia de a ne urca la bordul camionului Hikvision pentru a descoperi si experimenta noi tehnologii, cum ar fi recunoasterea faciala. Am participat la demonstratii In direct, precum si la prezentari pe teme de varf, cum ar fi cibersecuritate.
Am fost placut impresionati de tehnologiile prezentate si va Incurajam si pe voi sa participati la cat mai multe evenimente de acest gen.
 

„AI si Invatarea Profunda au luat cu asalt industria IT” spune Peter Guan, Channel and Marketing Manager la Hikvision Europe. „Noi ne valorificam puterea prin noile noastre produse. In timpul show-ului nostru pe patru roti, nu vrem doar sa aratam participantilor nostri cum inovatiile noastre In tehnologia de supraveghere fac inteligenta invizibila vizibila si utilizabila. Ne dorim de asemenea sa aratam ce se poate face atunci cand supravegherea este alimentata de inteligenta artificiala.”


Asistenta rapida si suport informativ atunci cand ai nevoie
Suport intre orele 09:00-17:00
0772 173 090
Live chat | Sales&NOC