Protejarea camerelor la temperaturi între -30°C și 150°C

Protejarea camerelor la temperaturi între -30°C și 150°C

HIKVISION, lider mondial în furnizarea de produse și soluții de supraveghere video inovative, anunță noua tehnologie rezistentă la temperaturi înalte ce permite camerelor de supraveghere video să funcționeze la temperaturi între -30°C și 150°C. Această tehnologie poate fi foarte folositoare (eficace) în domeniul industrial, unde temperaturile înalte cauzate de mașinării sau lumina solară directă pot avaria echipamentele de supraveghere video.

Carcasa rezistentă la temperaturi înalte

Carcasa DS-1331HZ-R este proiectată pentru a proteja camerele de supraveghere de razele solare sau temperaturi înalte. Carcasa utilizează un modul de refrigerare controlat de un termostat, care are o durată de viață de 200.000 ore pentru a răci camera de supraveghere. Modulul este proiectat pentru a porni când temperatura ajunge la 45°C. In combinație cu 3 ventilatoare de răcire, protejează camera până la temperatura de 85°C. Astfel, componentele sensibile nu vor fi afectate de temperatura ridicată. Totodată, îndeplinește condițiile standardului internațional IP66, ceea ce face ca în interiorul carcasei să nu pătrundă apa dacă este stropită cu jeturi puternice de apă, din orice direcție.

Această carcasă, poate proteja camerele de supraveghere în medii cu temperaturi înalte, cum ar fi centrale electrice, turnătorii sau fabrici de producție a sticlei/ceramicii.

Camera de supraveghere - rezistentă la temperaturi înalte

Departamentul de cercetare al HIKVISION au dezvoltat o camera de exterior, care include tehnologia Darkfighter. Prin urmare, clienții care au nevoie de sisteme de supraveghere video în medii cu temperaturi înalte pot profita de imagini clare chiar și pe timpul nopții.

Camera utilizează o pompa de aer pentru a crea o perdea de aer în jurul camerei pentru a o răci. Această tehnologie permite camerei de supraveghere să funcționeze la temperaturi variind între -30°C și 150°C. Aerul circulat are și rolul de a îndepărta praful, curățând lentila. În acest fel, camera îndeplinește condițiile standardului internațional IP67, fiind rezistentă la praf și imersie temporară în apă.

Specificațiile camerei includ:

  •  > 2MP (1920x1080) FullHD
  •  > Lentilă motorizată
  •  > H.265/H.265+
  •  > AC24V/PoE

Un manager de producție al HIKVISION spunea “Suntem foarte încântați să putem oferi o camera rezistentă la temperaturi înalte portofoliului nostru, dându-ne astfel abilitatea de a promova diverse soluții industriale. Această tehnologie inovativă înseamnă că putem proteja camerele de supraveghere la nivele de temperatură foarte ridicate”.

HIKVISION se mândrește ă împinge și mai departe, cu scopul de a dezvolta soluții reale la cererile clienților săi, în Centrul de Cercetare și Dezvoltare al acestuia, fiind unul de ultimă generație.